Știri din Moldova

Două persoane, găsite fără suflare într-un Mercedes, parcat într-un garaj

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile și a ținut să precizeze că cele două persoane decedate, de fapt sunt doi băieți, ci nu un băiat și o fată așa cum s-a scris anterior.

Sursele noastre menționează că cele două cadavre au fost găsite de către soția tânărului de 30 de ani. Femeia a alertat imedita poliția.

Tânărul a lăsat în urma sa o fetiță de aproximativ 2-3 anișori.

Știrea inițială

Cadavrele a doi tineri au fost găsite în amiaza zilei de ieri, 11 februarie, zăcând fără suflare într-un vehicul. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 12:28, pe strada Macilor din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victimile s-au dovedit a fi doi tineri de 30 de ani și respecitv 19 ani.

Cadavrele celor doi zăceau întrun vehicul de marca Mercedes ce era parcat într-un garaj de pe strada sus menționată, care aparține tatălui celui de 30 de ani.

Preliminar s-ar fi stabilit că cei doi ar fi murit în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, emanat de la țeava de eșapament.

Cauzele exacte ale decesului vor fi aflate în urma autopsiei de la Centrul de Medicină Legală unde au fost transportate cadavrele celor doi.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs cele două tragedii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!