Știri din Lume

Facebook lansează Meta Verified, un nou serviciu de verificare a conturilor

Mark Zuckerberg, fondatorul și conducătorul Meta, a anunțat lansarea unui nou serviciu pe Facebook, intitulat Meta Verified, care va fi disponibil în curând pentru utilizatorii din întreaga lume. Acest serviciu pe bază de abonament își propune să ofere o protecție suplimentară și să crească autenticitatea conturilor utilizatorilor pe platformă.

Prin intermediul Meta Verified, utilizatorii Facebook vor avea posibilitatea de a verifica contul cu ajutorul unui act de identitate guvernamental, ceea ce va crește nivelul de autenticitate al contului. Acest lucru va ajuta la prevenirea creării de conturi-clonă sau false, care pot fi utilizate în mod fraudulos pentru a se pretinde a fi cineva altcineva.

De asemenea, Meta Verified va oferi și acces direct la serviciul de relații cu clienții, ceea ce va face ca experiența utilizatorilor pe platformă să fie mult mai bună. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a primi ajutor rapid și eficient în cazul în care întâmpină probleme sau au întrebări.

Noul serviciu Meta Verified va fi marcat prin intermediul unei bifă albastre, similar cu cea de pe Twitter pentru conturile verificate, ceea ce va face ca utilizatorii să poată fi siguri că un cont este autentic și verificat. În plus, abonamentul va fi disponibil pentru utilizatori la prețuri începând de la 11,99 dolari pe lună pentru web și 14,99 dolari pe lună pentru iOS.

Zuckerberg a subliniat că Meta Verified este o încercare de a îmbunătăți securitatea și autenticitatea serviciilor Facebook, ceea ce va fi benefic pentru utilizatori și va ajuta la protejarea platformei de comportamente dăunătoare. Deși prețul abonamentului poate fi considerat ridicat pentru unii utilizatori, acesta va oferi o serie de beneficii importante, ceea ce poate fi o opțiune atractivă pentru cei care își doresc o experiență mai sigură și mai autentică pe Facebook.

Lansarea Meta Verified în Australia și Noua Zeelandă în această săptămână va fi urmată de lansarea în alte țări în viitorul apropiat. Utilizatorii vor putea alege dacă doresc să se aboneze la acest serviciu sau nu, dar ar putea fi o idee bună pentru aceia care caută o mai mare siguranță și autenticitate în experiența lor pe Facebook.

sursa aiHN24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!