Grigore Cobzac va candida pe circumscripția uninominală nr. 38 Hîncești

 

 

 

 

În cursa pentru Alegerile Parlamentare 2019 sa înregistrat și Grigore Cobzac, iar la moment se adună semnăturile pentru a fi înregistrat în calitate de candidat. Informația a fost confirmată de către Grigore Cobzac pentru HN24.


Menționăm că data de 4 ianuarie a fost ultima zi în care doritorii de a candida pe circumscripțiile uninominale au avut dreptul de a înregistra grupurile de inițiativă, iar pentru a fi înregistrați în calitate de candidat, aceștia urmează să adune până pe 24 ianuarie 2019, de la 500 la 1000 de semnături. 

Deși Hîncești 24, nu este un site care publică noutăți din categoria Politic, în cazul apropierii Alegerilor Parlamentare 2019, facem un apel către toate Partidele și Candidații din Hîncești, să ne expedieze Programul, Poze, și altele necesare pentru a le face publice pentru toată lumea. Astfel toată informația ce ține de localitatea noastră în cadrul alegerilor va fi mediatizată.

HN24 asigură crearea la fiecare în parte a unei pagini personale, unde va fi plasată informația. Acest serviciu este Gratis pentru toți participanții și va dura doar pe durata alegerilor. Informațiile le expediați pe hn24tv@gmail.com

Fotografia postată de ACUM.

    

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Elena.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!