Inspectoratul de Poliţie Hînceşti desfăşoară operaţiunea specială „AUTOBUZ”

 

 

 

 

În perioada 18 – 31 martie 2019, Inspectoratul de Poliţie Hînceşti desfăşoară operaţiunea specială „AUTOBUZ” Această operaţiune este aplicată pentru diminuarea accidentelor rutiere cu implicarea autovehiculelor antrenate în transportul public de călători.

În acest context, astăzi 28 martie, specialistul superior auto de stat al Serviciului de supraveghere tehnică şi accidente rutiere al Inspectoratului de Poliţie Hînceşti a efectuat controlul autobuzelor/microbuzelor în scopul siguranţei traficului rutier la transportarea elevilor la instituțiilor de învățământ și a pasagerilor dar și depistării încălcăriilor conform legislației privind exploatarea transportului de pasageri.

Totodată, conducătorii auto au fost familarizați cu recomandările poliției referitoare la asigurarea transportării în siguranță a călătorilor. Activități la acest compartiment vor continua, iar administratorii rutelor de transport public sunt atenționați să asigure corespunzător starea tehnică a unităților de transport.

În rezultatul verificării tehnice a mijloacelor de transport nu au fost depistate careva defecțiuni. Inspectoratul de Poliţia Hînceşti recomandă conducătorilor auto să respecte cu maximă stricteţe regulile de circulaţie.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cer, nor, maşină şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni stând jos

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, cer şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, nor şi în aer liber

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!