Știri din Moldova

O tânără a murit, după ce s-a aruncat în gol de pe o clădire de la Buiucani

O tânără de 24 de ani a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tragedia a avut loc ieri, 16 aprilie, în jurul orei 22:00. Tânăra a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

 

În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerii, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime. 

 

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest”, a declarat ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

 

Tânăra a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a scris tânăra pe pagina sa de facebook.

 

 

sursa : unimedia.info

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!