Se caută voluntari pentru campania “Masa Bucuriei” Hîncești 2019

 

 

 

Prieteni, ca și anii precedenți “Masa Bucuriei” se va desfășura și la Hîncești, voluntari și cei interesați de proiect sunt rugați să apeleze: 079212222, Preotul Eugen Balan.

Campania este destinată sensibilizării şi mobilizării societăţii pentru susţinerea bătrânilor aflaţi într-o situaţie delicată din punct devedere social, dar și a oamenilor nevoiaşi din Republica Moldova.

Campania va culmina în Sâmbăta Floriilor cu o zi de mobilizare națională în care oamenii sunt îndemnaţi de voluntarii Diaconiei să doneze produse alimentare neperisabile pentru a asigura o masă caldă celor care într-adevăr au nevoie.

Avem toată încrederea că în acest an vom reuşi să fim mai mulţi la «Masa Bucuriei», iar darul adus de fiecare, prin timpul dedicat sau o donaţie, va fi prilej frumos de a deschide uşa bătrânilor singuratici cu mult aşteptatul «Hristos a înviat!»”.

În acest an, „Masa Bucuriei” va avea loc în 100 de magazine din 20 de localități din Republica Moldova: Chișinău, Bălţi, Soroca , Sîngerei, Edineţ, Căușeni, Ungheni , Cahul, Ștefan Vodă, Hâncești, Călăraşi, Dondușeni, Cantemir, Ialoveni, Ratuş, Floreşti, Rezina, Şoldăneşti, Străşeni, Măgdăceşti, Cricova.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!