Ședință de lucru cu Procurorii din Procuratura r. Hînceşti

 

 

 

 

La  14 martie 2019, consilierii de probaţiune al Biroului de probațiune Hînceşti în conlucrare cu Procurorii din Procuratura r. Hînceşti au organizat o ședință de lucru privind MODUL DE ÎNTOCMIRE A REFERATULUI PRESENTINŢIAL DE EVALUARE A PERSONALITĂŢII  și  STRUCTURA PROGRAMELOR PROBAȚIONALE, care sa desfăşurat în incinta Procuraturii or. Hînceşti. Scopul  acestei ședințe a fost: stabilirea unui mecanism de lucru pentru întocmirea referatul presentenţial de evaluare a personalităţii,  eficient şi corect.

      La ședință au participat 10 Procurori  din  Procuratura r. Hînceşti. În cadrul ședinței au fost abordate următoarele subiecte:

 – Modul de întocmire a Referatului Presentinţial de evaluare a personalităţii a bănuitului/ învinuitului/ înculpatului minor, matur. Traseul referatului presentențial în cadrul procesului penal.

– Explicarea Ordinul MJ RM nr. 299 din 02.05.2018, “Cu privire la aprobarea Regulamentului privind modul de întocmire a referatului presentinţial de evaluare psihosocială a personalităţii”.

– Explicarea structurii programului probațional antialcoolic/ antidrog.
  La finele ședinței, Procurorii, au solicitat să mai fie organizate ședințe commune pe diverse tematici.

 

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!