Știri din Hîncești

Taximetriștii din Hîncești nu vor mai putea staționa în regiunea “Rogatca”

 

   

 

 

La indicația primarului municipiului Hîncești Alexandru Botnari, în ședința care urmează să fie constituit Consiliul de Securitate Comunitară (CSC)  a fost abordată și tema taximetriștilor care stationează în regiunea “Rogatca”.

De luni 2 aprilie,  în baza dispoziției primarului, va fi formată o comisie specială care se va ocupa de lichidarea automobilelor care prestează aceste servicii de taximetrie. A. Botnari pentru HN24: Această problemă trebuia de rezolvat de mai demult, sunt alte locuri unde ei pot staționa, spre exemplu la Autogara Centrală. De multe ori încalcă și regula de parcare a automobilelor, care parchează chiar lîngă trecerea de pietoni, iar uneori în sens direct blochează accesul pentru persoane.

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!