HN24 PLUS

Top 7 legume ideale pentru plantat în sezonul de primăvară

Primăvara este un moment excelent pentru a sădi o varietate de legume în grădină. În general, legumele care se potrivesc cel mai bine pentru sădirea în primăvară sunt cele care au o perioadă de creștere relativ scurtă și nu necesită temperaturi prea ridicate pentru a crește. Iată o listă de legume care sunt ideale pentru sădirea în grădină în timpul primăverii:

Mazăre – Această legumă de primăvară este ușor de crescut și are o perioadă scurtă de recoltare. În plus, mazărea poate fi cultivată în soluri mai reci și mai umede.

Sparanghel – Este o legumă care necesită o perioadă mai lungă de creștere, dar poate fi plantată în primăvară. Este o legumă perenă, astfel încât poate fi recoltată timp de mai mulți ani după ce a fost plantată.

Fasole – Această legumă este ușor de crescut și are o perioadă de creștere scurtă, astfel încât poate fi plantată în primăvară și recoltată în timpul verii.

Ceapă verde – Este o legumă care poate fi plantată în solurile reci ale primăverii și este rapidă în creștere. Este un ingredient delicios pentru salate și alte preparate culinare.

Salată – Această legumă poate fi plantată în solurile reci ale primăverii și poate fi recoltată timpuriu. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să cultive legume la începutul sezonului de grădinărit.

Ridichi – Această legumă este ușor de crescut și are o perioadă scurtă de recoltare. Ridichile sunt o sursă bună de vitamine și minerale, ceea ce le face o alegere sănătoasă pentru orice grădinărit.

Lobodă – Această legumă verde este ușor de crescut și are o perioadă scurtă de recoltare. Loboda poate fi adăugată la salate sau gătită ca garnitură.

Acestea sunt doar câteva exemple de legume care sunt ideale pentru sădirea în grădină în timpul primăverii. Cu o planificare adecvată și o atenție la detalii, grădinăritul poate fi o activitate plăcută și relaxantă care oferă roade proaspete și sănătoase.

sursa aiHN24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!