Un bărbat de 27 de ani bănuit că și-ar fi ucis ruda de 68 de ani

 

 

 

 

La 6 martie 2019, ora 06:40, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit apelul telefonic precum că în r-nul Hîncești, a fost depistat la domiciliu, un bărbat în vârstă de 68 ani, care nu prezenta semne de viață. La fața locului s-au deplasat membrii grupei operative și de urmărire penală în deplină componență, medicul-legist și conducerea Inspectoratului de Poliție Hîncești, s-a stabilit că victima, la moment locuia în casa rudei sale, împreună cu nepotul său, în vârstă de 27 ani, care și la depistat în jurul orei 6 dimineața.

Despre acest fapt a fost informat vecinul iar ultimul a alertat poliția. În urma cercetării la fața locului pe suprafața corpului, vizual au fost stabilite echimoze și excoreații. Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală în vederea stabilirii cauzei decesului.

În comiterea infracțiunii date se bănuiește nepotul său, în vârstă de 27 ani locuitor al raionului Hîncești. Se întreprind acțiuni de constatare prevăzute de art. 273-274 CPP. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!