Știri din Lume

Un moldovean în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal în Italia

Crimă în noaptea de miercuri spre joi la Florența: victima este un tânăr de 19 ani, de origine moldoveană, care a fost salvat pe strada din apropierea gării și a murit ulterior la spitalul Santa Maria Nuova, anunță presa din Italia

Tânărul ar fi fost înjunghiat: lovit de cel puțin o lovitură de cuțit, a fost văzut murind pe jos în Largo Alinari de către unii trecători care au chemat ambulanța și poliția. Transportat la spital, tânărul de 19 ani nu a supraviețuit.

Căutarea criminalului a fost imediat activată.

Brigada mobilă investighează, iar ancheta medico-legală este în curs de desfășurare: printre ipotezele care nu au fost excluse se numără aceea că atacul fatal ar putea fi legat de probleme legate de droguri. Deși nu sunt excluse și alte piste.

Pentru crimă au fost reținute mai multe persoane, care au fost identificate și datorită camerelor de supraveghere.

Joi dimineață, cinci tineri au fost duși la secția de poliție: printre ei s-ar putea afla și criminalul.

Nu este pentru prima dată când episoade violente de acest gen au loc în apropierea zonei Santa Maria Novella. Ultimul caz a avut loc în ianuarie, când un algerian de 33 de ani, deja cunoscut de poliție, a fost arestat pentru vătămare corporală gravă după ce a înjunghiat un român de 47 de ani.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe Telegram, YouTube,  și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook Hîncești24   HN24 MD   HN24 RU   HN24 ENG

 

@hincesti24tv Un moldovean în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat mortal în Italia #STIRI #noutati #moldova #italia ♬ оригинальный звук – Hîncești24

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!