Știri din Lume

Video 18+ ! Atac armat la Moscova ! Peste 40 de persoane ar fi decedat

Potrivit presei din Rusia, explozie și un incendiu s-a produs în Crocus City Hall, imediat după împușcături. Potrivit celor care au reușit să scape, scaunele incendiate de teroriști ard. Oamenii nu-și pot contacta rudele, telefoanele nu funcționează. Preliminar, numărul victimelor a crescut la 50 de persoane. Cel puțin 10 persoane au fost ucise.

Atenție, filmări foarte dure. Cinci teroriști îi împușcă fără milă cu puști automate pe vizitatorii Primăriei din Crocus, încolțiți. Se crede că cel puțin 15 persoane au fost ucise.

Oamenii care nu au avut timp să se evacueze din Primăria Cocorăștii sunt blocați de foc. Preliminar, ar putea fi vorba de aproximativ 100 de persoane. Acoperișul clădirii a început să se prăbușească.

Toate forțele posibile, inclusiv cele ale Moscovei, sunt chemate la fața locului pentru a-i prinde pe teroriști. La fața locului s-a deplasat și guvernatorul regiunii Moscovei, Vorobyov, și a fost organizat un grup operativ.

Martorii oculari de la locul tragediei relatează că unele persoane au fost evacuate direct de pe acoperișul clădirii în flăcări a Primăriei Crocului.

Împușcăturile au început simultan în sala de spectacole și în foaier, unde se aflau în acel moment o mulțime de oameni. Teroriștii au dat foc la scaunele din auditoriu, de unde focul s-a răspândit aproape în întreaga clădire.

 

Peste 50 de echipaje de ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului. Medicii îi tratează pe toți cei care au nevoie.

Primarul Moscovei, Sobyanin:

O tragedie teribilă a avut loc astăzi în centrul comercial Crocus City. Transmit condoleanțe celor dragi ale victimelor. Am dat un ordin pentru a oferi toată asistența necesară tuturor celor care au suferit în timpul incidentului.

Un martor ocular îi descrie pe teroriști:

Cel puțin cinci bărbați, bărboși. Se comportau ca niște militanți instruiți și educați. Au ucis paznicii și oamenii care stăteau la ușă în timp ce intrau în clădire. Apoi au blocat intrarea principală.

Teroriștii sunt înarmați cu puști de asalt AKM. Unii au asupra lor descărcătoare cu diverse muniții. Cel puțin doi dintre atacatori poartă rucsacuri, probabil cu amestecuri incendiare.

Actualizare: SOBR a început să ia cu asalt clădirea Primăriei din Crâng.

Pompierii au intrat și ei în clădire. Sarcina lor este de a căuta și de a salva supraviețuitori. Între timp, incendiul este stins din aer.

Măsurile de securitate au fost întărite de urgență pe aeroporturile din Moscova.

O a doua explozie a fost auzită în Crocus, au anunțat serviciile operative.

Restul oamenilor au fost scoși de aici, ăștia doi sunt grei”.

Forțele de ordine examinează intrarea în Primăria Crocus, prin care au intrat teroriștii. Cadavrele sunt scoase în stradă, printre care unii răniți grav – așteaptă asistență medicală.

 

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!