2 femei înjunghiate în Bălceana cu un cuțit la beție

2 femei înjunghiate cu un cuțit la beție . La 25 februarie 2021, orele 19:20, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești a parvenit apelul telefonic, de la un locuitor al raionului Hincesti, care a comunicat că, la domiciliu, vecina sa, în vârstă de 49 ani și o tînără de 28 ani au fost înjunghiate cu cuțitul în regiunea abdomenului, de către o persoana necunoscută.

Imediat după primirea informației, polițiștii IP Hîncești, s-au deplasat la fața locului, pentru a documenta cazul. S-a stabilit că, pe parcursul zilei de ieri, la domiciliu, într-o localitate din raionul Hîncești, stăpîna de 49 ani, împreună cu o cunoscută, în vârstă de 28 ani și un bărbat, în vârstă de 40 ani, locuitor al mun.Hîncești, au consumat împreună băuturi alcoolice.

Ulterior, între cei trei amici s-a iscat un conflict, bărbatul a luat de pe masă un cuțit de bucătărie și i-a aplicat femeilor câte o lovitură, în regiunea abdomenului. Ambele victime au fost transportate la Spitalul raional Hîncești.

După ce a comis fapta, faptasul a fugit într-o direcţie necunoscută. La locul faptei, fiind efectuate acțiuni de urmărire penală și acțiuni speciale de investigații, a fost reținut făptuitorul, în vârstă de 40 ani, conform art. 166 Cod de procedura penală al RM.

Pe fapta dată a fost pornită o cauză penală, în baza art. 27/145 al (2) CP RM (tentativă de omor). Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!