2 Terenuri de joacă pentru copii în loc de concert de Zilele Municipiului Hîncești

 

 

 

 

 

Dragi hînceșteni!
Deja al treilea an,în primele zile de odihnă ale lunii mai, marcăm marea noastră sărbătoare de suflet – Zilele municipiului Hîncești.Anul acesta sărbătoarea orașului coincide cu o altă sărbătoare sfîntă : Paștele Blajinilor.Iată de ce,consultînd opinia preoților din localitate, a mai multor cetățeni, am luat decizia de a nu marca în mod deosebit Zilele municipiului.

Economia de mijloace financiare am decis s-o utilizăm cu mai mult folos pentru comunitate:vom amenaja două terenuri de joacă pentru copiii de pe str.T.Ciorbă și în regiunea ,,Pămîntul mic,, Aceste terenuri vor fi date în exploatare către data de 1 iunie- Ziua internațională a copiilor.Sper foarte mult că această decizie să placă tuturor hînceștenilor.

În acest context,Vă îndemn ca anul acesta Zilele orașului să le marcăm în alt mod – în familie, între prieteni, colegi.Sărbătoarea rămîne în sufletele noastre,căci fiecare din noi își iubește orașul în care locuiește.În calitate de primar-interimar mă închin cu mult respect în fața Dvs și Vă mulțumesc pentru implicare civică, pentru colaborare, pentru sprijinul acordat autorităților locale în creșterea și dezvoltarea orașului nostru.

Vă doresc tutror realizări frumoase pe tărîm personal și profesional, liniște și înțelegere în casele și familiile Dvs,bunăstare și belșug.
Cu profund respect,
Ion Ciubuc, Primarul interimar al mun.Hîncești.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !