Un șofer în stare de ebrietate a comis inversarea remorcei (stropitoarei)

 

 

 

 

La 2 mai 2019, în jurul orei 14:45, în localitatea Bratianovca, raionul Hîncești s-a produs un accident de circulație. Șoferul, în vârstă de 45 ani, locuitor al com. Mereșeni, fiind la volanul unui tractor cu remorcă deplasându-se pe un drum de țară nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport și în momentul manevrei cu spatele a comis inversarea remorcei ( stropitoarei).

Conducătorul a fost testat cu aparatul „Drager” având concentrația de alcool în aerul expirat 0.89 mg/l . Poliția investigheză toate circumstanțele. Bărbatul a fost sancționat conform art. 242 alin. 1 Cod Contravențional al RM. Pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate, materialele acumulate au fost remise conform competenței urmăririi penale în baza art. 264 1 alin. 1 Cod Penal al RM. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.Olguța Codreanu.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !