4 accidente rutiere produse în raionul Hîncești într-o singură zi

La 27 aprilie 2021, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și neadaptarea vitezei la condițiile de drum, în raionul Hîncești s-au produs 4 accidente rutiere.

Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale dar autovehiculele au fost avariate. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești atenționează conducătorii auto să fie prudenți în trafic și să adapteze viteza la condițiile meteo. Tot astăzi, s-a stabilit că un automobil, de model Toyota, fiind condus de un bărbat, în vârstă de 35 ani s-a tamponat cu un alt automobil de model Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat, în vîrstă de 48 ani. Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceștia au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier, șoferul care se va găsi vinovat va fi sancționat contravențional. Informația a fost confirmată de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!