A plecat la pescuit și nu s-a mai întors ! a fost găsit înecat într-un bazin acvatic din Bobeica

  

 

La 7 noiembrie 2019, în jurul orei 14-30, în Serviciul de Gardă a parvenit informația telefonică, precum că a fost depistat un cadavru de gen masculin, într-un bazin acvatic din localitatea Bobeica, raionul Hîncești.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 66 ani, locuitor al raionului Hîncești, în seara, de 5 noiembrie fiind la pescuit a întins o plasă pentru a prinde pește, la 6 noiembrie, în jurul orei 5 dimineața, bărbatul a dorit să verifice plasa și a plecat în largul iazului cu barca.

Mai tîrziu paznicul iazului a observat că barca era întoarsă iar bărbatul nu era. Ulterior, acesta a alertat poliția și salvatorii. La 7 noiembrie, în jurul orei 14-30, salvatorii au depistat corpul neînsuflețit a bărbatului. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R.

Apreciază Munca Noastră !Susține echipa hn24 Fii Șeful Nostru !