A plecat la pescuit și nu s-a mai întors ! a fost găsit înecat într-un bazin acvatic din Bobeica

  

 

La 7 noiembrie 2019, în jurul orei 14-30, în Serviciul de Gardă a parvenit informația telefonică, precum că a fost depistat un cadavru de gen masculin, într-un bazin acvatic din localitatea Bobeica, raionul Hîncești.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești pentru a documenta cazul. S-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 66 ani, locuitor al raionului Hîncești, în seara, de 5 noiembrie fiind la pescuit a întins o plasă pentru a prinde pește, la 6 noiembrie, în jurul orei 5 dimineața, bărbatul a dorit să verifice plasa și a plecat în largul iazului cu barca.

Mai tîrziu paznicul iazului a observat că barca era întoarsă iar bărbatul nu era. Ulterior, acesta a alertat poliția și salvatorii. La 7 noiembrie, în jurul orei 14-30, salvatorii au depistat corpul neînsuflețit a bărbatului. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Nina Cotovanu, Luminița Smoleanic, Raphael Leontin Mircea,Lia Aminov, Marian Ion.Valeriu Nacu,Silvia Braga,Alina Bagrin, Lara Prochina,Elena Cociu. Sergiu Dan. Mihail Vremea, Inga Ungureanu, Vasile Cioara, Anastasia R.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!