Concurs pentru elevii din Hîncești „Fii reporter în şcoala ta”.

   

 

 

 

Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe lansează concursul „Fii reporter în şcoala ta”.

Concursul este destinat elevilor din clasele gimnaziale și liceale din Republica Moldova.

Prin intermediul acestuia, dorim să încurajăm elevii să scrie despre şcolile în care studiază, despre proiectele educaţionale, profesorii sau colegii care îi inspiră, inițiativele interesante, precum și despre eventualele derapaje în procesul de învăţământ sau de altă natură.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să expedieze 1-5 fotografii, însoțite de un text (cel puțin trei fraze), până pe data de 31 mai.

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu publica materialele care discriminează alți tineri, incită la ură sau dezinformează.

Articolele care vor corespunde tuturor criteriilor vor fi publicate pe site-ul Centrului Media pentru Tineri: www.voceatinerilor.md. În cazul în care autorii vor solicita protejarea identității, materialele vor fi publicate sub anonimat.

Autorii celor mai bune articole vor câștiga câte un bilet la Youth Multimedia Camp – tabără de vară pentru tineri organizată, în perioada 12-14 iulie, de către Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu IREX Europe. Aici, în cadrul a mai multor ateliere, tinerii vor avea posibilitatea să învețe de la experți din domeniu tehnici de fotografiere și filmare și instrumente de promovare pe social media. De asemenea, vor avea posibilitatea să interacționeze cu tineri din toată țara.

Aşteptăm articolele voastre, împreună cu datele de contact (numele, prenumele, clasa și școala în care vă faceți studiile), pe adresa: scriutinerii@gmail.com.

Persoană de contact: Diana Bulai, tel.: 079 314 661

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene. 

 

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Donează pentru HN24 hn24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!