Din inimă pentru Mihaela Axenti 2

Dragii nostri, situatia Mihaelei este critica. Astazi mamica micutei a primit noutatea pe care a doborat-o complet((( Mihaela are nevoie de o noua inimioara cu doua clapene…

Mesajele mamicii sunt tare disperate si ne implora sa o ajutam sa isi salveze micuta de la moarte… Doamne, atatea chinuri micuta a trecut, a invins si acum iarasi viata ei este in pericol. Dragi oameni, este o situatie atat de urgenta, incat ne temem pentru orice zi de asteptare, va rugam din suflet sa ne mobilizam si sa o salvam pe Mihaela. Unica ei sansa de a trai este o inimioara noua. La moment este acea situatie cand banii decid viata acestei fetite care sta pe patul de spital si sarmana ii spune mamei sa nu o lase sa moara((( Tare trist, ingrijorati suntem pentru soarta micutei, de aceea si noi va rugam disperat ajutati-ne sa o salvam pe Mihaela((( 
Mesajul mamei: 

Cu o durere imensă și deja epuizați moral, din nou apelăm la mărinimia dumneavoastră și vă rugăm să ne susțineți în aceste momente dificile.
Starea Mihaelei s-a schimbat dupa ce și-a rupt în octombrie un dințișor și a făcut hemoragie la gingie în octombrie. Pe 16 ianuarie, am căzut cu ea în brață pe gheață și și-a rupt un picioruș care și la moment este în ghips.
Mihaela are deja un an cu Inimioară la care ați contribuit cu toții.
De la inceputul luni februarie starea s-a agravat brusc. Analizele la ficatul  Mihaelei au ajuns la nivel critic, nu are pofta de mâncare, iar dacă și mănâncă, îndată vomită.
La moment suntem internați de 3 săptămâni la reanimare în Chișinău, și când părea că tot se restabilește, în scurt timp analizele din nou au crescut la un nivel foarte critic. Din cauza că suntem într-o stare foarte grea, e nevoie să fim transportați cu avionul, care vine din Turcia cu medicul care a făcut operația la Inimioară.

Vă rugăm ajutați-mă să salvez viața micuței mele. Ați fost mereu alături de noi și am recăpătat viața doar cu ajutorul bunăvoinței Dvs.  Și acum doar cu ajutorul Dvs. o mai putem salva.

Expediați un SMS cu conținutul 831 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.
(Donațiile parvenite în urma apelurilor telefonice, se împart echivalent la toate cazurile active)

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihaela-axenti-2

https://youtu.be/JI1VBr1E8MM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!