Știri din Moldova

Doi oameni au fost striviți de copaci în seara de 11 iunie

Actualizare : Poliția a identificat victima. Aceasta s-a dovedit a fi o minoră de 12 ani, domiciliată în capitală.

 

Poliția a fost alertată printr-un apel la serviciul unic de urgență 112 că, pe strada Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitală, un angajat al Întreprinderii municipale “Spații Verzi” a descoperit cadavrul unei femei pe jos, sub un copac căzut în urma intemperiilor de aseară.

 

Echipajele poliției s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga toate circumstanțele și pentru a identifica femeia decedată.

 

Iar în raionul Dubăsari din stânga Nistrului, un bărbat a decedat după ce peste el a căzut o creangă.

 

Cazul a avut loc în seara de marți, 11 iunie, în timp ce victima se odihnea cu familia pe malul Nistrului. În jurul orei 22:00, câteva cupluri, împreună cu copiii, petreceau timpul pe malul Nistrului, în cort.

 

Când a început ploaia, maturii au auzit zgomot puternic și au scos micuții afară. Victima de 36 de ani nu a reușit să iasă. Sub privirile copiilor și soției, peste construcție a căzut creanga unei salcii. Deși au solicitat ambulanța, amicii bărbatului au decis să vină în întâmpinarea medicilor, cu pacientul culcat pe bancheta din spate.

 

Cazul a avut loc în localitatea Garmațcoe, iar doctorii au preluat bărbatul lângă Goian. Din cauza traumatismelor suportate, acesta a decedat în drum spre spitalul din Dubăsari.

 

sursa : canal5.md

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!