Primarul de Hîncești înervat foc pe amatorii de Motocross din Hîncești

Acum câteva zile, primarul mun. Hîncești Alexandru Botnari, s-a arătat revoltat pe o rețea de socializare de activitatea motocicliștilor amatori din Hîncești .

După aceasta, pe pagina Info Curier apare o postare, în care cei de la curier il întreabă pe primar despre situația dată iar el vine cu o reacție, mai jos veți citi postarea integrală. Din păcate Info Curier nu a solicitat și părerea nici măcar a unui motociclist amator, am făcut-o noi cei de la HN24, iar Dumitru Rusu ne-a comunicat mai multe detalii precum că: Nu este vorba de nici un fel de campionat,  este doar o activitate între amatori de motocross, iar acea poză era doar un manifest și o metodă de a ne arăta activitatea. Îmi pare rău că atunci când a telefonat primarul, mi-a spus așa

– Da eu vin la tine în grădină cu motocicleta să mă cătăi ? Să fac frigărui ?

Această situație putea să rămâie doar între ei, și nici decum să se facă publică situația dată în presă, astfel se putea de lămurit la acești amatori, că așa gen de activități se fac alfel, și poate chiar să le de-a câteva îndrumări. Dar nu a fost să fie așa, și a urmat încă o palmă morală, publicarea pe Info Curier a situații creeate și revoltarea primarului pentru activitățile băieților.  Din păcate această postare nu a rămas fără reacții din partea amatorilor de Motocros, și ei la rîndul lor au venit cu reacții și comentarii. Cel mai rău în situația aceasta este ultima frază scrisă din acea postare:
Şi nu bateţi drumul degeaba până acolo pe nişte călduri caniculare – campioni cu siguranţă nu veţi vedea…
Atfel a demoralizat cu totul activitatea acestor amatori în loc să încurajeze.
După așa un model de gândire, fiecare din noi când mai îeșim să ne primblăm cu bicicleta, trebuie să scriem cerere la primărie ? ori  până la urmă patrimoniul le aparține cetățenilor ?
De ce din start nu sa clarificat cu această situație ? Cine și ce organizează, dacă se organizează și de cine ? ca mai apoi dacă se constata că e un campionat nepermis de administrație, să fie luate măsuri.
Administrația HN24 consideră că acest comportament și așa gen de declarații sunt  inadmisibile pentru un primar al cetățenilor din mun. Hîncești. 

Motocross samovolnic la Hânceşti?

Zilele trecute, în spaţiul online au apărut mai multe postări, ulterior masiv…

Posted by Info Curier Hâncești on Friday, September 4, 2020


Articol de autor, scris de Andrei Culicov pentru HN24.

Donează pentru HN24 Susține activitatea noastră

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!