Concert de Caritate la Hîncești ! Invită Tudor Cârlan

   

  

 

 

Concertul va avea loc pe data de 13 mai la ora 17:00. Casa de cultură Hîncești.Prețul biletului este de doar 50 lei.Invitați speciali: Cezara,Tatiana Spînu,Valeriu Cornea,MC Guță,Vasile Mereuță,Irina Macari,Aurica Cordineanu și alții.Partenerul media a acestui eveniment este HN24.

Tudor Cârlan: Bună ziua scumpii mei prieteni, vin cu o rugăminte la dumnevoastră,am nevoie de o operație urgent pentru a putea merge din nou pe picioare.Am apelat la mai multe persoane dar în zadar.Sper că într-o zi să pot merge și eu împreună cu dumnevoastră,și să fiu din nou clovnul pe care îl admirau și îl iubeau toți copii, să-i fac să zâmbească și să vadă lumea în culori.Cu ajutorul dumneavoastră și cu speranța în Dumnezeu să pot să merg și eu din nou pe picioare. Vă astept pe data de 13 mai, 17.00 să fiți alături de mine. Eu chiar vă rog frumos, vă mulțumesc.

BAN:EURMDO7VI000000002233024590EUR -cont in euro;
IBAN: MD75VI000002233324588MDL- cont in lei.
Detinatorul contului Cirlan Tudor
DARUIESTE BUCURIE ! Ai SANSA SA O FACI PANA PE DATA DE 12 MAI 2018 !
“MULTUMESC DIN SUFLET!” – TUDOR CIRLAN

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

 

 

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!