Minivacanţa liniştită asigurată de Polițiștii din Hâncești

   

  

 

 

În această perioadă de minivacanță, polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Hincesti sunt la datorie în număr sporit pentru ca cetățenii să se bucure în linişte și siguranță.
În acest context, Poliţia îndeamnă cetățenii :
– să fie atenți la bunurile personale;
– să nu facă abuz de alcool;
– când porniți la drum verificați starea tehnică a autoturismului;
– nu purtați sume mari de bani cu Dumneavoastră;
– dacă ați decis să vă odihniți în sânul naturii, nu aprinde-ți focul în locurile interzise sau cu risc sporit de a provoca incendii.
Totodată, ne adresăm şi către părinţi, aceştia trebuie să fie prudenţi, iar în cazul în care copilul s-a rătăcit el trebuie să sune de urgenţă la 112. În cazul în care copiii se află singuri acasă să nu deschida uşa persoanelor necunoscute şi să nu intreţină convorbiri cu persoane suspecte.
În speranța că veți avea o minivacanță lipsită de evenimente neplăcute, vă urăm să vă bucurați pe deplin de această perioadă. Poliţiştii aflaţi în misiune de siguranţă publică vor avea ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia cu promptitudine atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

   

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Sergiu Brăguță,Nina Cotovanu,Vlada Țoncu,Marina Dubceac,Alexandru Botnari.Alina Ochișor,Familia Panfil. Doina,Crina Ciobanu,Alina Vivat,Rodjero Svetlana,Luminița Smoleanic,Ion,Doina,Ana Cichi,Marianna Cociu,Nicolae și Cristina Iusco,MY KL,Marina Grițuc.Ion Panfil.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!