Minor de 13 ani pune piedică unei bătrâne și o lasă să zacă în glod

Video cu un adolescent, care pune piedică unei bătrâne, apoi râde, au apărut pe rețelele de socializare. Conform Poliției, minorul are 13 ani și este documentat.

Cazul s-a produs în raionul Rîșcani, iar copilul este originar din aceeași localitate cu pensionare. Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, însă secvența a început să fie distribuită pe internet abia la sfârșitul lui ianuarie 2024.

„La 5 februarie polițiștii au întocmit un proces contravențional și l-au remis după competență în instanța de Judecată. Totodată, a fost expediată o fișă de sesizare către Comisia multidisciplinară din cadrul Primăriei orașului Rîșcani, pentru examinare și adoptarea unei decizii. Precizăm că, minorul are 13 ani și este dintr-o localitate cu bătrâna. Acesta a mai fost anterior în vizorul poliției, acțiunile sale fiind documentate de instituțiile de profil”, precizează oamenii legii.

 

În context, Poliția Națională reamintește părinților „că sunt responsabili de educarea și instruirea copiilor, inclusiv cu referire la manifestarea unei atitudini de respect în societate”.

 

sursa Realitatea.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Copyrighted Image

error: Contentul este Protejat !!