O femeie de 31 ani s-a sinucis cu un cuțit la beție

 

 

 

La 24 martie 2019, în jurul orei 22:30, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit apelul telefonic, precum că într-o gospodărie din raionul Hîncești a fost depistat cadavrul unei femei în vârstă de 31 ani, ce nu prezenta semne de viață. La fața locului s-au deplasat membrii grupei operative și de urmărire penală, medicul-legist pentru a documenta cazul.

 În urma cercetării s-a stabilit că, pe suprafața corpului a fost depistată o plagă în regiunea toracică. Din spusele martorilor, în ziua de 24 martie, femeia, împreună cu rudele sale și cu câțiva prieteni au servit alcool.

Victima fiind în stare de ebrietate după un conflict verbal cu rudele, în scop de suicid s-a lovit cu un cuțit de bucătărie. Femeia a decedat pînă la sosirea ambulanței. Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală în vederea stabilirii cauzei decesului. Inspectoratul de Poliție Hîncești întreprinde acțiunile de constatare prevăzute de art. 273, 274 Cod de Procedură Penală al Republicii Moldova. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!