Un bărbat de 27 ani a abuzat sexual o minoră de 13 ani după care aceasta a rămas însărcinată

 

 

 

 

La 20 martie 2019, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hîncești a fost sesizat cu referire la faptul pretinsei agresiuni sexuale săvârșite asupra unei minore în vârstă de 13 ani, locuitoare a unei localități din raionul Hîncești.

În rezultatul acțiunilor preliminare întreprinse de organul de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Hîncești, s-a stabilit că în perioada lunii septembrie 2018, un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al raionului Hîncești, acționând intenționat în scopul satisfacerii poftei sexuale, prin constrângere fizică și psihică a abuzat-o sexual pe o minoră în vârstă de 13 ani, locuitoare a aceleiași localități, în rezultatul cărei fapt, aceasta a rămas însărcinată.

Pe acest caz a fost pornită urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 171 alin. (3) lit. b) Cod Penal al Republicii Moldova, persoana învinuită de comiterea infracțiunii fiind plasată în arest preventiv. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.

Mulțumim persoanelor care ne susțin: Mihail Cojocaru, Alexandru Gomaniuc,Alina Sevastian,Nina Cotovanu,Alexandru Botnari.Andrei Șendrea,Luminița Smoleanic,Maria Moisei,Mariana Cociu,Raphael Leontin Mircea.Silvia Braga.Lia Aminov.

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!