Steluță cu rădăcini din Lăpușna strălucește în gimnastica ritmică din Frankfurt

This image has an empty alt attribute; its file name is farmacia-familiei-baner-articol.png

 

O steluță cu rădăcini din Lăpușna, strălucește deja de 6 ani în Frankfurt, Germania la categoria gimnastică ritmică, Suzana Fantaziu ne face mândri prin rezultatele, performanța și ambiția ei de a cuceri arene internaționale și mondiale!

Suzana are 11 ani, iar de 7 ani trăiește în Frankfurt iar de 6 ani practica acest sport. Recent Suzana Fantaziu a ocupat locul 3 la competiția regională gimntastică ritmică organizată în Frankfurt, și alte competiții regionale în care a ocupat locuri de frunte.

Modelul micei noastre prințese este Margarita Mamun,gimnasta olimpică din Rusia,care o inspira sa calce pe urmele ei, Margarita Mamun:

Margarita Mamun (născută la 1 noiembrie 1995, Moscova, Rusia) – gimnastă rusă, campioană olimpică la Rio de Janeiro (2016) [3], de șapte ori campioană mondială la gimnastică ritmică (2013, 2014, 2015), de patru ori europeană campion (2013, 2015), de patru ori câștigător al Universiadei din Kazan (2013), campion al primelor Jocuri Europene din 2015 la Baku, câștigător multiplu al etapelor Marelui Premiu și Cupei Mondiale.

De trei ori campion absolut al Rusiei la gimnastică ritmică (2011, 2012, 2013), precum și de două ori medaliat cu argint la campionatul național (2014, 2016). Margarita este numită Tigresa Bengalică de către fani. Maestru onorat al sportului din Rusia.

Familia HN24 împreună cu rudele și persoanele apropiate îi doresc succese, și să ne bucure pe viitor cu rezultate excelente.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drepturi Rezervate HN24

error: Contentul este Protejat !!